Wandspellen

Grid View:

wandspel beer 91 x 32 cm hout oranje

(0)
82,77€

Viga Toys wandspel Dit wandspel is geschikt voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. De nijlpaard heeft verschillende interactieve spelletjes zoals een mini telraam en een motoriekspel. Er kan g..

wandspel kikker telraam junior 55 cm groen hout

(0)
50,76€

Viga Toys wandspel Leer tellen en rekenen met dit prachtige telraam in de vorm van een kikker. Het model heeft vijf keer tien gekleurde kralen. Het model kan ook gebruikt worden op tafel. Specificat..

Niet op voorraad
Quickview

wandspel krokodil 187 x 61 cm hout groen 5-delig

(0)
231,77€

Viga Toys wandspel Dit wandspel is geschikt voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. De krokodil bestaat uit 5 panelen die ieder een ander spel zoals instrumenten, een doolhof, een kralenframe, ..

wandspel leer het alfabet junior 60 cm hout

(0)
38,02€

Viga Toys wandspel Leer gemakkelijk het alfabet en woordjes maken met dit wandspel van Viga Toys. In het spel zitten in totaal 48 letters en je kunt woorden maken van maximaal negen letters. Het wand..

wandspel leer rekenen junior 60 cm hout

(0)
34,43€

Viga Toys wandspel Leer gemakkelijk rekenen en sommetjes maken met dit wandspel van Viga Toys. Het bord heeft drie keer tien cijfers en je kan plus-, min-, keer- en deelsommen maken. Het wandspel kan..

wandspel nijlpaard 91 x 32 cm hout paars

(0)
82,77€

Viga Toys wandspel Dit wandspel is geschikt voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. De nijlpaard heeft verschillende interactieve spelletjes zoals een mini telraam, een motoriekspel en een geom..

wandspel olifant 91 x 32 cm hout blauw

(0)
74,62€

Viga Toys wandspel Dit wandspel is geschikt voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. De nijlpaard heeft verschillende interactieve spelletjes zoals een muziek rasp, een metallofoon en een motori..

wandspel vliegtuig junior 180 cm hout blauw 5-delig

(0)
197,57€

Viga Toys vliegtuig Dit wandspel is geschikt voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. Het vliegtuig bestaat uit 5 panelen die ieder een ander spel zoals een kralenframe, roterende tandwielen, ee..

1 - 8 van 8 (1 pagina's)